Splitové rutiny: Smrt produktivního tréninku
Tak znam takovy typone, co ani to, ze sem je predehnal v objemu a sile za cca pul roku (teda oni sou stale na miste a ja se stale zlepsuju), tak to stejne neni pro ne duraznej argument a furt si vedou svou. Bricho miliony opakovani a "rysovat" a zada taktez malou vahu a hodne opakovani, aby sis je nezkurvil. Cvicit vsechny tlaky, pritahy v predklonu, drepy, bicepsovy zdvihy s utazenym opaskem kuli ochrane spodnich zad. Mrtvej tah je strasnej killer na zada a zadnej prospech z nej neni, jen nebezpeci znicenych zadKost_roun II. píše:Já dám každému adresu a ať si čte.Pokuď mu to nedocvakne ani potom,tak je to jeho blbost..Ale většinou mi každej věří,posl 2 měsíce jsou na mě fakt extremně vidět a hlavně na výkonech,to je nejlepší důkaz..

No a kdyz by jste videli jejich techniku cviceni, treba bicepsovejch zdvihu, tak by ste jim dali petikorunu na zmrzku. Ale s tim uz clovek nic neudela...
Doufam, ze sem nic nezapomnel.
Impossible is a word to be found only in the dictionary of fools. – Napoleon Bonaparte
- Kost_roun II.
skWor píše:Tak znam takovy typone, co ani to, ze sem je predehnal v objemu a sile za cca pul roku (teda oni sou stale na miste a ja se stale zlepsuju), tak to stejne neni pro ne duraznej argument a furt si vedou svou. Bricho miliony opakovani a "rysovat" a zada taktez malou vahu a hodne opakovani, aby sis je nezkurvil. Cvicit vsechny tlaky, pritahy v predklonu, drepy, bicepsovy zdvihy s utazenym opaskem kuli ochrane spodnich zad. Mrtvej tah je strasnej killer na zada a zadnej prospech z nej neni, jen nebezpeci znicenych zadKost_roun II. píše:Já dám každému adresu a ať si čte.Pokuď mu to nedocvakne ani potom,tak je to jeho blbost..Ale většinou mi každej věří,posl 2 měsíce jsou na mě fakt extremně vidět a hlavně na výkonech,to je nejlepší důkaz..A hlavne pro rust je nej kdyz sval uplne znicis a pak ho nechas tejden rust
. Vyssi frekvence cviceni, je proste omyl a nikam nevede. Pritom, kdyz vezmu v potaz ten jejich split, tak procvici triceps 3x tydne.
No a kdyz by jste videli jejich techniku cviceni, treba bicepsovejch zdvihu, tak by ste jim dali petikorunu na zmrzku. Ale s tim uz clovek nic neudela...
Doufam, ze sem nic nezapomnel.
Já i když jsem ještě cvičil split,tak sem ale alespoň cvičil s činkama.Ale u nás v posilce jsou týpci,který jen přesedávaj ze stroje na stroj.Budeš se divit,ale mám je ze všech nejradši - nezabírají místo na lavicích a u stojanů...Ale to,že sou to holky - o tom žádná...Je zkrátka pravda,že neni nad zkušenosti starejch protřelejch veteránů,tyhle časopisový revoluce svalového růstu na kladkách fakt nedávaj smysl..Ale nebudu si hrát na mazanýho - pochopil jsem to až tady...
Nejhorší je svádět svoje neúspěchy na genetiku,být hubený,neznamená ji nemít.
Za rok může být totiž všechno jinak...
Tak to oni taky cvici s cinkama. No cvici jen horni pulku tela, ale at si kazdej cvici jak chce. Ja mam radsi fullbody, nebo max hlafbody a oni split. Ale kdyz nemaj poradny argumenty pro to ci ono, tak at nedavaj rady ohledne toho ze cvicis spatne, obzvlast kdyz to cviceni na tobe je videt a na nich ne! (jak se stravujou, to nevim. Ale i v MaF, co se tyce stravy, moc bludy nepisou
). Ale s tim uz clovek nic neudela....
Edit: Taky jsem na to prisel az tady, ale je pravda, ze podobnym stylem v mem okoli nikdo necvicil.

Edit: Taky jsem na to prisel az tady, ale je pravda, ze podobnym stylem v mem okoli nikdo necvicil.
Impossible is a word to be found only in the dictionary of fools. – Napoleon Bonaparte
- Kost_roun II.
Edit: Taky jsem na to prisel az tady, ale je pravda, ze podobnym stylem v mem okoli nikdo necvicil.[/quote]
Přesně tak.Nemáš kde se to dozvědět,když většinu dostupných informací píše Weiderova klika!To je normální konspirace!!Co by na to řekl Folis?
Přesně tak.Nemáš kde se to dozvědět,když většinu dostupných informací píše Weiderova klika!To je normální konspirace!!Co by na to řekl Folis?
Nejhorší je svádět svoje neúspěchy na genetiku,být hubený,neznamená ji nemít.
-
f3vpihkf
wh0cd182695 celexa generic diclofenac 75mg